Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nytt om Xbox 2 og PS3

Electronic Arts har sluppet detaljer om når den neste generasjon av spillkonsoller skal slippes. Neste jul begynner moroa.

Xbox konsoll
Finansdirektør Warren Jenson i Electronic Arts fortalte nylig en rekke investorer at selskapet forventer at Xbox 2 og PS3 vil slippes med mindre en seks måneders mellomrom fra slutten av 2005, skriver Eurogamer.net.

Jenson hevder at de forventer at Microsoft vil lansere sin Xbox-oppfølger til julesalget i 2005, mens PS3 skal være på markedet i midten av 2006, men i hvert fall i løpet av de seks månedene som følger.

Enda tidligere?

Han innrømmer imidlertid at Electronic Arts ikke sitter med all informasjonen om lanseringen og at den informasjonen de har ikke er perfekt. Man regner imidlertid med at disse kommentarene bekrefter ryktene om Xbox 2-lanseringen.

Derimot kommer PlayStation 3-lanseringen tidligere enn flere har forventet. På grunn av forvirring rundt Sonys utviklingsplaner har noen eksperter gjettet at den nye konsollen ikke ville dukke opp før vinteren 2006. Jenson mente imidlertid at Sony faktisk kan lansere PS3 allerede i slutten av 2005, for å hindre at Microsoft får et for stort forsprang.

Stikkord: playstation, spilltester, xbox