Internett e-post verden

Annonse


Mer enn tre millioner på nett

Internett e-post verdenDet betyr at 82 prosent av befolkningen har tilgang, i følge TNS Gallups Intertrack-undersøkelse for forrige måned.

Kjønn, alder og utdanning ingen hindring

Det største vekstpotensialet for Internett har vært kvinner og eldre. Begge disse gruppene kommer nå sterkt. I aldersgruppa over 60 år øker tilgangsandelen med 8 prosent – til 48. Og kjønnsfordelingen er nå 78 prosent for kvinner og 82 prosent for menn.

Tidligere var utdanningsnivået utslagsgivende for om folk hadde tilgang eller ikke. Nå er det imidlertid liten forskjell på personer med grunnskoleutdanning og videregående skole som høyeste utdanning når det gjelder tilgang til nett.

Hele undersøkelsen kan du lese HER (krever Microsoft Powerpoint).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse