Annonse


Canon flekker tenner

Det er en virkelig befrielse å se noe annet enn de ordinære kamerahusene i sølv og plast. Canon PowerShot S70 leveres i en lekker svart innpakning, og bør kunne friste noen og enhver.

At design lenge har vært avgjørende, også for Canon, hersker det ingen tvil om. Imidlertid er det lenge siden et fotoapparat har ost så kraftig av maskulinitet og testosteron som dette kameraet.

Norsk meny

Vi vil nok en gang rose Canon for at de har forstand nok til å utruste kameraene sine med norske menyer. Dette trekker brukeropplevelsen opp flere hakk.

Kameraet er også raskt, og knappene er store, smart plassert og godt forklart med ikoner. Den 1,8 tommer store LCD- skjermen har god oppløsning, men får et lite minus for manglende anti-refleksbelegg.

Annonse


Canon PowerShot S70 er utstyrt med en bildebrikkke på hele 7 megapiksler og en 3,6x optisk zoom. I tillegg har apparatet 13 opptaksprogrammer, en meget god makrofunksjon og rød-øyne justering for å nevne noe. Kameraet har også hele 9 fokuspunkter som hjelper deg å feste fokus der du ønsker.

Canon PowerShot S70

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Kraftig zoom

Objektivet på dette Canon-apparatet strekker seg fra 28- 100mm. Har du behov for kraftigere zoom, finnes det telekonvertere som gir deg 200mm. Dette kommer imidlertid som ekstrautstyr, og kan kjøpes utenom.

Optikken på dette kameraet er lyssterk og gir svært gode bilder. Vi hadde imidlertid gjerne sett at bildene hadde fått en litt kraftigere fargemetning, og synes bildene hadde en tendens til å bli ørlite grann blasse. Fargegjengivelsen som sådan er meget god.

Dette er først og fremst et tøft og lekkert kamera, som det ikke minst er utrolig moro å fotografere med. Det passer perfekt for deg som er ivrig hobbyfotograf og som ønsker deg et innholdsrikt kamera som evner å gi mer ytelse enn størrelsen tilsier. Er du samtidig svak for et maskulint utseende, bør du virkelig ta en titt på Canon PowerShot S70.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse