Hopp til navigasjon Hopp til innhold

100 GB miniharddisk

En ny standard for lagringskapasitet på din bærbare PC nærmer seg. Nå kommer i hvert fall Seagate med 100 gigabyte harddisk på 2,5 tommer.

Harddisk-bilde
For kort tid siden lanserte Seagate en ny 2,5 tommers harddisk som passer til bærbare PC-er. Harddiskene Momentus 5400.2 skal være blant de første som kombinerer denne størrelsen med opptil 100 GB lagringsplass og en hastighet på 5400 rpm, skriver Hardware.no.

Lite støy

Harddisken er utstyrt med 8 MB cache og benytter selskapets egen QuiteStep-teknologi og SoftSonic FBD-motor for å hindre mye støy. Gjennomsnittlig søketid er på 12,5 ms og diskene brukere Ultra ATA/100-grensesnittet.

Man kan få de nye harddiskene i tre versjoner, på 60 GB, 80 GB eller 100 GB. Prisen på de nye harddiskene er ukjent og det samme er når de vil være tilgjengelige.

Stikkord: laptop, Maskinvare