Telenor grådig

Annonse


Opprop mot Telenor ADSL

Telenor grådigI et åpent brev til Telenor som distribueres via en mailingliste, tar HaugalandLUG til orde for at Telenor nå følger trenden hos de andre bredbåndsleverandørene og støtter Linux, Mac og andre alternativer til det dominerende operativsystemet Microsoft Windows.

Mangler kompetanse?

Vi i HaugalandLUG har sett at dere kun nevner Windows som støttetoperativsystem på deres nettsider[3]. Dette virker meget uprofesjonelt av Telenor ettersom internett-tilkoblingen også kan brukes med Linux,MacOS, FreeBSD, OpenBSD, NetBSD osv., men Telenor er kanskje ikke klarover det? Eller er forklaringen at Telenor, som regner seg som enledende IT-bedrift, mangler kompetanse på alle disse gode alternativene? spørres det i brevet.

– Vekk med PPPoE!

HaugalandLUG henviser til at både NextGenTel, Tiscali, Lyse Energi og UPC/Chello gir både Linux- og Mac-brukere informasjon om hvordan de skal sette opp sin bredbåndtilknytning.

Initiativtakerne til aksjonen ønsker også at Telenor skal slutte med PPPoE-protokollen, som krever at kundene logger seg inn og som kompliserer og fordyrer bruk av flere maskiner på samme forbindelse.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse