Windows embedded

Annonse


Service Pack 2 for mikro-Windows

Windows embeddedWindows XP Embedded er en versjon av operativsystemet der funksjonaliteten er delt opp i komponenter, slik at utstyrsprodusenter og utviklere kan velge og vrake de delene de ønsker, og dermed holde minnebruk og nødvendig lagringsplass til et minimum. Windows XP Embedded brukes for eksempel i datakiosker og håndholdte terminaler.

Microsoft ferdigstiller nå en versjon av den store oppgraderingen Service Pack 2 også for Windows XP Embedded, der nye sikkerhetsfunksjoner står i høysetet.

Service Pack 2 for Windows XP Embedded inneholder, i likhet med sin desktop-motpart, en ny brannmur, automatisk oppdatering av sikkerhetsoppgraderinger, og en ny funksjon for å fjernstyre fremtidige oppgraderinger. Samtidig inneholder Service Pack 2 støtte for Bluetooth og Remote Desktop.

For mer informasjon, se msdn.microsoft.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse