Dell LCD TV

Annonse


Telenor med TV på bredbånd

Dell LCD TVTelenor planlegger å lansere TV over ADSL i løpet av de neste to årene. Den nye tjenesten skal nå en million husstander i første omgang og vil bygges på flere ulike teknologier, skriver dn.no.

– Vi ser et gryende marked for TV over bredbånd, og i løpet av en to års periode er det sannsynlig at vi har lansert en slik type tjeneste. I et slikt tilbud vurderer vi både det samme TV-tilbudet som kunden har i dag, samt utvidede muligheter for video på bestilling (VOD) og interaktive tjenester, sier teknologidirektør Berit Svendsen i Telenor til TDN Finans.

Nye bokser

De største investeringene ligger knyttet til set-top-boksene som kundene må ha for å motta signalene (selv om det også er knyttet investeringer til oppgraderinger i sentraler). Det er imidlertid uklart om disse vil boksene subsidieres av Telenor. Kanskje vil disse boksene også ha mulighet til å koble opp IP-telefoni.

– Det er denne typen tilbud som etter hvert vil modne seg. Nøkkelen til ny tjenesteutvikling i hjemmet er altså set-top-boksen, sier Svendsen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse