Sony Vaio Type X

Annonse


Ta opp sju kanaler samtidig

Sony Vaio Type XSony lanserte i går sin såkalte Tivo-dreper. Sony Vaio Type X er en harddiskbasert videoopptaker med spesifikasjoner som slår de andre alternativene ned i støvlene.

God plass

Spilleren er en Intel Pentium 4 på 3,6 GHz med 1 GB minne og 1 TB lagringsplass. Den kan ta opp syv programmer samtidig og den kommer med Adobe Premiere installert, slik at man kan redigere og klippe akkurat som man vil, ifølge Gizmodo.

Man kan også kjøpe spesielle flatskjermer til denne «PC-en» som ekstrautstyr. Disse kommer i størrelse fra 17 til 23 tommer, og de ser utrolig lekre ut.

Over 25 000

Vi er ikke sikre på hvorvidt denne noen gang vil komme til verken Europa eller Norge, med mindre man importerer den selv. Prisen ryktes å være rundt 26 500 kroner, men det er for den billigste versjonen uten skjerm. Med lagringsplass på 1,3 terabyte og 23 tommers skjerm skal prisen ligge på bortimot det dobbelte.

Er du god i japansk? Da kan du lese mer her: Sony Vaio Type X

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse