Suse Linux 9

Annonse


SUSE Linux 9.2 klar

Suse Linux 9Den nye versjonen er pusset opp på nesten alle fronter. Blant de største nyhetene er verktøy som gjør det enkelt å sette opp trådløs kommunikasjon med mobiltelefoner og PDA. Bluetooth settes opp via et konfigurasjonsverktøy som kalles YaST, der man også kan sette opp maskinen til å bevege seg sømløst mellom Bluetooth og WLAN-miljøer.

Både KDE og GNOME

Linux-kjerne 2.6 er nå implementert, og både KDE 3.3 og GNOME 2.6 desktop støttes.

OpenOffice.org 1.1.3 er inkludert, og denne kontorpakken lover nå full støtte både for Word, Excel, Powerpoint og Exchange.

Mye programvare

Et vell av annen programvare følger også med, blant annet en ny editor for websider som jobber i WYSIWiG (What You See Is What You Get)-modus og Novells egen Outlook-utfordrer Evolution med e-post, kalender, adressebok og avanserte planleggingsverktøy.

Annonse


Novell lover også bedre ytelse både med 32 bits og 64 bitsssystemer.

Flere detaljer finner du på Novell.com.

Større versjon av bildet over

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse