Nokia 7710

Annonse


Ny TV-mobil fra Nokia

Nokia 7710Tidligere i år skrinla Nokia sin multimediemobil Nokia 7700. Nå planlegger imidlertid finnene å vise fram et nytt forsøk på å lage en mobiltelefon for TV og video. Nokia 7710 skal være både tynnere og lettere enn forgjengeren, skriver Reuters.

Mindre øre?

Nokia 7710 skal lanseres på et arrangement selskapet holder i Monaco neste måned. Dette skal skje akkurat ett år etter at de viste frem forgjengeren, som også var spesialdesignet for TV, video og annen underholdning.

Selskapet droppet imidlertid Nokia 7700, som noen mobiloperatører kalte «elefantøret» på grunn av sin enorme størrelse og form. Grunnen til at de skrinla planene om å slippe denne telefonen på markedet er at de ikke klarte å selge den.

Ifølge kilder nær selskapet håper Nokia ikke overraskende at den nye telefonen vil bli mer populær blant kundene.

Bilder av telefonen kan sees på nettsidene til SlashPhone.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse