piratkopi mp3

Annonse


Piratraid på Island

piratkopi mp3Hjemmene til 12 P2P-brukere på Island ble nylig raidet av den islandske organisasjonen SMAIS, som er en del av den internasjonale filmorganisasjonen MPA. Noen av de som ble tatt i raidet hadde mer enn 2,5 terabyte med piratkopiert materiale i sin besittelse, skriver afterdawn.com.

Ras i trafikken

Island har den høyeste internettpenetrasjonen av noen land i verden, med 79 prosent av alle hjem tilkoblet. Men piratraidene har endret trafikkbildet totalt. Etter disse raidene skal internett-trafikken ha falt med utrolige 40 prosent.

Filmindustrien gikk denne gangen bare til angrep mot brukere som benyttet det populære fildelingsnettverket DC++/Direct Connect. Både CD-/DVD-plater og datamaskiner ble konfiskert i raidet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse