Pocket Digital sykkel

Annonse


Gratismail med 100 GB

Pocket Digital sykkelFor en drøy måned siden lanserte det amerikanske motorsykkelmagasinet Hellacious Riders en mailtjeneste som var tre ganger så stor som Google. Kort tid etter fant de ut at dette ikke var nok plass.

Knuser Gmail

Nå gir de bort mailkontoer med 100 GB lagringsplass, ifølge Tom’s Hardware Guide.

Til sammenligning har Google tilbud om 1 GB lagrinsplass gjennom sin mailtjeneste Gmail.

Tjenesten gir brukerne mulighet til å sende relativt store vedlegg. Grensen på vedleggene er 500 megabyte. Ikke akkurat nok til å sende filmer via mailen, men allikevel nok for de fleste.

Annonse


Med og uten reklame

Denne tjenesten har tydeligvis vært en suksess for motorsykkelmagasinet. Ifølge sjefen i iTrade Group, Jim Weiss, som publiserer Hellacious Riders, har de i løpet av den siste måneden fått 36 millioner brukere.

iTrade betaler for tjenesten med reklameinntekter som kommer inn via bannere på websiden og i nyhetsbrevet som de sender ut én gang i måneden. Man kan allikevel kjøpe seg en reklamefri tjeneste ved å betale 150 dollar (1 000 kroner) i året.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse