Fildeling Direct Connect

Annonse


Tøffere lov mot fildelere

Fildeling Direct ConnectEn ny lov mot fildelere ble nemlig godkjent av politikerne i det amerikanske House of Representatives i går, tirsdag. Denne loven kan gjøre det mye enklere for FBI og nasjonale anklagere å etterforske og dømme fildelere, skriver CNET News.com.

Kontroversielt

Den mest kontroversielle delen av den nye loven kan føre til at internettbrukere som «offentlig distribuerer» piratkopierte filer til en verdi av 1 000 dollar (6 670 kroner) eller mer, kan bli straffet med hele tre år i fengsel og bøter opptil 250 000 dollar (1 667 000 kroner).

Dersom forslaget ender opp som en vedtatt lov trenger anklagerne kun å bevise at filer til en verdi av 1 000 dollar har vært tilgjengelig via en delt katalog. De slipper å bevise at folk faktisk har lastet ned filer til denne verdien.

Nå skal lovforslaget videre til det amerikanske senatet, som fremdeles ikke har begynt å behandle det.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse