PetsCell hundemobil

Annonse


Gi bikkja mobil og kamera

PetsCell hundemobilHvorfor la kjæledyret ditt henge etter i den teknologiske utviklingen? Flere spennende produkter er på vei for å teknofisere menneskets beste venn.

Selskapet PetsMobility, for eksmepel, tilbyr intet ringere enn en mobiltelefon som festes i halsbåndet, som lar deg prate med hunden (eller katta) uansett hvor langt fra hverandre dere måtte være.

Hundemobilen kan forhåndsinnstilles til å automatisk motta samtaler fra gitte telefonnummer. PetsCell er vannavvisende, og skal i tillegg til å fungere på eksisterende mobilnett også ha GPS-støtte.

Hvis hunden går seg vill, kan de som eventuelt finner den trykke på «ring eier»-knappen, så kan dere finne hverandre igjen.

Annonse


Hundefotografering

Vi har naturligvis forlengst tatt en nærmere titt på mjaue- og bjeffe-oversettere, men hva med å gi Rex sitt eget digitalkamera?

Den japanske dingseprodusenten (hvem ellers) Tomy har et eget kamerahalsbånd med fjernkontroll, som lar bikkja komponere sine egne blinkskudd.

Tomy hundekamera

Har du problemer med å handle på japansk, kan du alltids gjøre som gjengen i nettstedet www.engadget.com, som har bygget sitt eget automatiske hunde-webkamera, og allerede startet et online fotoalbum med bikkjas blinkskudd.

Men det blir kanskje mye å bære på for Fido, hvis han allerede har et elektronisk navnemerke å drasse på…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse