Star Wars IV: A New Hope

Annonse


Star Wars på mobilen

Star Wars IV: A New HopeLucasfilm Ltd. har inngått en eksklusiv 15-måneders avtale med Orange som skal bringe planeter, karakterer, bilder og lyd fra det populære Star Wars-universet til 40 millioner mobilkunder over hele Europa, skriver GeekZone.

Se filmene

I første rekke skal man som Orange-kunde kunne se innholdet fra de tre første Star Wars-filmene (Episode IV, V og VI) på mobilen. Filmklipp, personprofiler, nyheter, ringetoner og bilder er det man vil få tilgang til på Orange World-portalen.

I forbindelse med premieren av Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith vil selskapet også kunne tilby spennende nytt Star Wars-innhold fra denne filmen.

Som sagt vil innholdet bare være tilgjengelig for Orange-kunder, og selv da begrenset til kunder i Storbritannia, Frankrike, Sveits, Nederland, Romania, Slovakia og Belgia. Kanskje vi kan håpe at dette kommer til andre selskaps kunder når Orange-avtalen løper ut?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse