WiFi

Annonse


Ingen Wi-Fi i ny Intel-chip

WiFiIntel har nemlig bestemt seg for at det nye Grantsdale-brikkesettet (915/925X) ikke skal inneholde trådløs aksesspunktfunksjonalitet. Dette var opprinnelig en funksjon i brikkesettet som selskapet hauset opp, men som de nå har skrinlagt på grunn av antallet rimelige alternativer, skriver ExtremeTech.

Gratisalternativ

– Det som skjedde var at vi snakket med en rekke OEM-kunder, som fortalte oss at de ikke trengte dette. Det er så mange trådløse aksesspunkt der ute, og de er i praksis gratis, når man kjøper dem sammen med internettaksess, sa pressetalsmann Dan Snyder hos Intel Corp.

Selskapet kan fremdeles komme til å utvikle et brikkesett på bestilling, med denne trådløse funksjonaliteten, dersom en kunde etterspør akkurat dette. Men for øyeblikket har selskapet «ingen planer» om å gjøre dette.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse