Ølglass

Annonse


Riv i en øl på nett

ØlglassElleve London-puber i kjeden Corney & Barrow starter nå opp med fjernbestilling av øl via Internett og SMS.

Det burde være midt i blinken i et land der det å kjøpe en runde til hverandre (og gjerne hele selskapet) er regnet som alminnelig høflighet.

Buymeabeer.com

Den som ønsker å bestille til en venn, går først inn på nettstedet buymeabeer.com. Deretter velger man type drikke, fyller inn mobilnummeret til mottakeren og betaler med kredittkortet.

Den heldige påspanderte mottar så en tekstmelding på mobiltelefonen sin som hun eller han kan gå i baren med. Tekstmeldingen gjelder som betalingsmiddel for ølet eller drinken.

Annonse


Takk for hjelpen

Direktør Stephen Rothwell i Eagle Eye Technology, som har utviklet systemet, uttrykker fordelene slik overfor det britiske IT-nettstedet The Register:

– Du vet hvordan det er. En eller annen fyr har hjulpet deg med å flytte eller fikse bilen. Du takker og han sier i samme slengen at kan kjøpe en øl til ham en dag. Men det blir det liksom aldri noe av.

Nå har altså takknemlige sjeler sjansen til å gjengjelde tjenester. Det skal bli spennende å se om noen forsøker dette i Norge, og hva myndighetene i så fall vil si…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse