Annonse


7 megapiksler fra Sony

Stadig med det karakteristiske Cyber-shot designet, sparker Sony solid fra seg med hele 7 megapiksler på sitt nye DSC-P150. Kameraet kommer i et rålekkert karosseri i børstet stål – og som absolutt setter et stilig preg på apparatet.

På baksiden har Sony plasssert en 1,8 tommers stor LCD-skjerm med god oppløsning, og som fungerer svært godt. Dette virker lovende!

Lynkjapt

Det er ingen tvil – dette kameraet er svært brukervennlig. Lynkjapp oppstart, zooming og minimal utløserforsinkelse gjør at kameraet er en fryd å bruke. Forøvrig har kameraet god tyngde og ligger dermed velbalansert og godt i hånden. Dessuten er menyene enkle, og det er ukomplisert å gjøre justeringer raskt og greit.

En viftende hånd vinker ivrig hvis du er iferd med å bomme på fokusen, og skal forhindre at du tar uskarpe bilder. Kreativt! Imidlertid er vi litt skeptiske til autofokusen. Den hadde en tendens til å lure oss en smule, og var ikke så presis som den ga inntrykk av.

Annonse


Sony Cyber-shot DSC-P150

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Tettpakket

Ikke bare er vesle Sony Cyber-shot DSC-P150 utstyrt med hele 7 megapiksler – apparatet har også en rekke manuelle funksjoner og innstillingsmuligheter som for eksempel justering av lukker, blender og ISO for å nevne noen.

I tillegg har kameraet flere forskjellige scenevalg og en nærgrense på knappe 6 centimeter. Vi synes imidlertid det er litt beskjedent med 3x optisk zoom på et kamera som dette, men samtidig begrenser dette seg selv når det hele skal pakkes inn i et såpass lommevennlig format.

Strålende

Nok en gang stiller Carl Zeiss med optikk, og deres Vario-Tessar objektiv fungerer godt – også på denne modellen. Bildene blir fine, med både god kontrast og tidvis strålende fargerespons og detaljgjengivelse.

Kameraet vil ligge på snaut fem tusen kroner når det kommer, og det er i og for seg en ok pris. Her er mye god optikk og teknologi samlet sammen på liten plass. Er du på jakt etter et godt spesifisert digitalkamera som du samtidig kan putte i brystlommen – så sjekk ut Sony Cyber-shot DSC-P150.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse