Ny Playstation 2

Annonse


Sony lanserer ny PS2

Ny Playstation 2Den nye PlayStation 2, som ble lansert i dag, skal koste like mye som originalen, mellom 1 200 og 1 400 kroner. Men den er faktisk hele 75 prosent mindre. Vekten er halvert og tykkelsen skal være på 2,8 cm, mot originalens 7,8 cm, ifølge VG Nett.

Langt liv

Den nye konsollen skal i tillegg til å være betydelig mindre enn originalen også ha innebygd nettverksadapter. Dette vil forenkle onlinespilling for PlayStation 2-eiere, som har ligget hakket bak Xbox-eiere på det punktet.

– Dette er en tilnærming til massemarkedet. Den nye PlayStation 2 gjør det lettere for folk å plassere en konsoll i stuen. Vi ser at det fortsatt er liv i PSone. Den nye PS2 vil ha et langt liv etter at PlayStation 3 kommer, sier Espen Tollefsen i Nordisk Film Interactive, ifølge VG Nett.

Ny og tynnere PS2 (til venstre)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse