Sony Ericsson K700

Annonse


Oppdater din K700i selv

Sony Ericsson K700Sony Ericsson har slitt med batterikapasiteten på sin populære K700i-modell. Har man hatt problemer med denne bør en derfor oppgradere programvaren i telefonen.

Før har man vært nødt til å gjøre dette på et av Sony Ericssons servicekontor. Det er det imidlertid slutt på nå. Selskapet har kommet med en webtjeneste som lar en gjøre oppgraderingen av telefonen selv.

Systemkrav

For å oppgradere sin K700i må man koble seg til nettsidene til Sony Ericsson. Derfra svarer man på en rekke spørsmål om systemet sitt før en får lastet ned programvaren. Tjenesten krever nemlig at en har minst en Pentium II 233 MHz PC, med 64 MB minne.

I tillegg til maskinkravene er man nødt til å ha operativsystemet Windows 98SE, ME, 2000 eller XP installert. Man kan heller ikke gjøre dette via Bluetooth eller infrarød tilkobling. Telefonen er nødt til å våre koblet til maskinen via dockingstasjonen DSS-20 eller DSS-25. Etter at alle disse kravene er oppfylt vil webtjenesten automatisk oppgradere telefonen.

Sony Ericsson sier ikke noe om hva forbedringene i den nye programvaren er, men det er nærliggende å tro at det vil være den oppdateringen som vil øke batteritiden på telefonen, siden det er hva Sony Ericsson har måttet tåle mye pepper for med denne telefonen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse