Blogger

Annonse


Nett-hore avslutter blogg

BloggerIngen vet om «Belle de Jour» («Dagens skjønnhet») er virkelig, eller om det bare dreier seg om en person som liker å dikte seg et spennende sex-liv. Det kan like gjerne være en mann.

Fikk pris

Men uansett ble nett-dagboka (bloggen) til denne signaturen raskt blant de best besøkte nettstedene i Storbritannia, der avisskriveriene og nettspekulasjonen lenge har gått høyt om den påstått prostituerte damen.

Uansett hva sannheten er, hersker det liten tvil om at personen bak bloggen er en glimrende skribent. Så glimrende at hun eller han fikk en pris fra den velrenommerte avisen The Guardian nylig.

– Jeg er hore

Samtidig har flere forlag meldt sin interesse for å gi ut bloggen som bok. Nylig underskrev «hun» en kontrakt, og skal i følge britisk presse ha mottatt et sekssifret beløp i pund for rettighetene.

Annonse


I følge BBC er det flere som har spekulert i at Belle de Jour i virkeligheten er en profesjonell skribent eller journalist.

Til dette svarer «damen» i sin egen dagbok:

– Jo, jeg er virkelig en hore. En journalist som kjedet seg kunne sikkert ha funnet på denne bloggen, men jeg er ikke så smart.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse