Spillmagasinet TV2

Annonse


TV2-debut for Spillmagasinet

Spillmagasinet TV2TV- og dataspill blir hovedtema i TV2s nye lørdagsinnslag, Spillmagasinet. Programmet blir den største satsingen på spill hittil i norsk TV-historie, og er, med enkelte unntak (blant annet NRK2s «Nerd»), første gang den voksende spillkulturen blir satt i høysetet av fjernsynsnorge.

– Med Spillmagasinet satser vi å nå ganske bredt. Vi skal prøve å lage et interessant underholdningsprogram for de som er over middels interessert i spill, for de som bare spiller en gang i ny og ne, for de som er nysgjerringe og for de som har barn som spiller. Hardcore-gamerne vil nok også like noe av det vi gjør, men det er ikke i første omgang siktet inn på dem. De kan alt om spill allerede, sier programleder Frode Haugen.

Frode Haugen leder Spillmagasinet sammen med Cathrine Riis Lilleaas, begge kjent fra TV2s nå skrinlagte ungdomsprogram Sone2, og Thomas Strzelecki, spillentusiast og notorisk Idol-dommer.

Sammen skal trioen gi ukentlige oppdateringer fra spillverden, og servere aktuell produktomtaler og reportasjer.

Annonse


Variert innhold

– Det blir mange forskjellige typer innslag. Cathrine er ikke så bevandret i spillenes verden og oppsøker forskjellige miljøer for å lære, og i første program får hun et innblikk i miljøet rundt Danse-spill (maskindans). Thomas besøker en rekke forskjellige kjendiser og skal spille med alt fra Sputnik til Christer Falck. Jeg skal gjøre mye forskjellig, blant annet kjøre rally med Henning Solberg, snakke med Milla Jovowich om hennes rolle i Resident Evil og besøke spillutviklere rundt om i verden, sier Haugen til ITavisen.no.

Spillmagasinets første sendingen går av stabelen lørdag 18. september kl 19:30. Da er vi blant annet lovet en nærmere titt på Burnout 3, The Sims 2, og Pokemon Fire Red/Leaf Green.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse