Adobe Acrobat

Annonse


Ny Adobe Acrobat i år

Adobe AcrobatAcrobat er Adobes verktøyserie for å lage innhold basert på selskapet portable dokumentformat (PDF). Formatet er hjørnesteinen i Adobes strategi for å gjøre sitt dokumentformat til en standard når det gjelder utveksling av data mellom bedrifter, skriver CNET News.com.

Før planen

Den nåværende versjonen av Acrobat ble sluppet i april 2003. Vanligvis går det to år mellom lansering av nye versjon av Acrobat, men analytiker Gene Munster hos Piper Jaffray hevder at det ser ut til at Acrobat 7 kommer før planen.

Munster tror den nye versjonen kommer i slutten av desember 2004 eller begynnelsen av januar 2005. Grunnen til dette er trender i industrien, samt reklamemateriell for flere hjelpebøker om Acrobat som skal publiseres tidlig neste år.

Adobe nektet å kommentere hvorvidt dette er tilfelle.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse