FOTO: Per Ervland

Annonse


Bruk mobilen i full storm

FOTO: Per ErvlandLogitech har spesialisert seg på spennende ekstrautstyr til PC og konsoller. Nå er tydeligvis mobilen blitt et tema også. Det nyeste håndfrisettet fra selskapet har en spennende funksjon som gjør at du kan bruke telefonen selv om det blåser friskt.

Logitech

Mobile Freedom Headset har nemlig fått den nye WindStop-teknologien fra Logitech. Denne omgir mikrofonen med en «akustisk kontrollert porositetsbarriere», som skal redusere støyen som forårsakes av vind.

Under en pressevisning fikk vi høre datafiler som skulle demonstrere forskjellen, og det hørtes veldig bra ut. Nå har vi riktignok ikke fått testet dette selv, men det virket veldig lovende. Den stopper nok ikke støy i full storm, men en frisk bris er i hvert fall uproblematisk.

Her ser du Logitech Mobile Freedom Headset

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Annonse


Bedre blant Wi-Fi

I tillegg til den nye WindStop-teknologien har Mobile Freedom Headset fått den nyeste Bluetooth 1.2-chipen, som blant annet gjør at det ikke blir like mye forstyrrelser når man er i nærheten av trådløse nettverk.

Settet har en flyttbar bøyle som gjør at man kan feste det på begge ørene, og det veier under 30 gram. Håndfrisettet har en taletid på syv timer og en standbytid på opptil 300 timer.

Mobile Freedom Headset ble vist frem for en samlet norsk presse under en presentasjon i Oslo i dag tidlig. Samtidig viste selskapet frem en rekke andre produkter, som vi kommer tilbake med tester av senere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse