HP R707

Annonse


Hot design fra HP

Ingen tvil om at HP ønsker å ta opp kampen om markedsandelene. R707 er særdeles veldesignet, og bør kunne lokke til seg både den ene og den andre. Fronten er utformet i børstet stål, og hele kameraet er tegnet i sexy, buede linjer som virkelig gir apparatet det nødvendige lille ekstra.

5 megapiksler

På kameraets bakside finner du en størrelsesmessig noe beskjeden LCD-skjerm. Kun 1,5 tommer er litt i smått, og fungerer dessverre heller ikke særlig godt i sollys.

Forøvrig har HP lagt seg i selen hva angår bestrebelser for å gjøre det enkelt å ta fine bilder. Her er det flere gode forhåndsdefinerte bildemodi, og både knappefunksjoner og menyer er svært smart lagt opp.

Kameraet er utstyrt med en bildebrikke på 5 megapiksler, som dermed gjør det mulig å ta tilstrekkelig store bildefiler for de fleste formål. I tillegg har kameraet 3x optisk zoom og en meget god røde-øyne funksjon. Den gjør det mulig å fjerne røde øyne direkte på kameraet. Når det kommer til hastighet, fungerer R707 bra. Dette er et generelt kjapt kamera, og både autofokus og zoom reagerer fort.

Annonse


HP R707

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Trekker ned

Det er imidlertid et par uheldige momenter som gjør at ikke Photosmart R707 ikke når helt til topps. En av hovedgrunnene til det, er at bildekvaliteten dessverre ligger et stykke bak hva man bør kunne forvente. Dessverre blir kontrasten i bildene langt fra god nok. I tillegg er det flere av testbildene som sliter med et tydelig gulstikk. Detaljgjengivelsen og presisjonen i bildene er imidlertid god.

Til tross for enkelte negative punkter, er dette et bra fotoapparat. Tatt i betraktning at man får hele 5 megapiksler for under tre tusen kroner, er dette mye kamera for pengene. Er du på jakt etter et kult digitalkamera, som er enkelt å bruke og som i tillegg har evnen å tiltrekke seg oppmerksomhet – så ta en titt på HP R707.

Annonse