Norwegian

Annonse


Billigbilletter sprenger nettet

NorwegianKlokken 00.00 natt til onsdag la konsernsjef Bjørn Kjos (bildet) i Norwegian ut 200.000 billetter til en pris på rundt 200 kroner som en gave til det norsk folk I anledning selskapets to-års jubileum.

Tusenvis av reiselystne sto klare til å bestille da billettene ble lagt ut. De aller fleste kom ikke inn, og kommer fortsatt ikke inn.

Informasjonssjef Anne Grete Ellingsen sier at kapasiteten er bra nok, men at Norwegians web-hostingsselskap Computerland har hatt problemer. Det har også vært noen problemer i forbindelse med utenlandsbilletttene.

– I orden

Henvendelser via nett og telefon går ikke, Ellingsen innrømmer at nettet var nede rundt tolv-tiden i natt, men sier at alt skulle være I orden i morgentimene.

Annonse


– Vi hadde et rush etter midnatt med 5.000 unike brukere frem til klokken 06.00, sier Ellingsen.

Hun beklager at mange har hatt problemer, men lover at alt skal være i orden fra rundt klokken 10.00 onsdag.

Luregave

Ellingsen sier de har solgt noen tusen billetter, men vet ikke hvor mange. ITavisen Business har flere ganger forsøkt å komme inn via nett og kundetelefon uten å lykkes.

Nettet henger. Kapasiteten er sprengt. På kundetelefonen er det en hyggelig, automatisk damestemmer som takker for at du ringte.Hun opplyser videre at det for tiden er stor pågang, og avslutter med »Vennligst prøv igjen senere» Deretter avbrytes samtalen med et klikk.

Ellingsen opplyser at 50 sitter i kø på telefonen, men at der skal etterhvert også alle henvendelser gå gjennom.

De 200.000 billigbillettene omfatter alle destinasjon I Norge og noen til utlandet, De må bestilles onsdag og torsdag, og gjelder for periodene 22. november til 16 desember og 10. januar til 10. februar.

(ITavisen Business)

Annonse