Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Half-Life 2 i november

Mange sitter og venter i spenning på Half-Life 2, som har blitt utsatt flere ganger. Nå ser det ut til at det kommer i november.

Half-Life 2
Ifølge nettsidene til EBgames.com kan det nå se ut til at vi ikke får se Half-Life 2 i butikkene før 1. november. Dette kommer som en liten overraskelse, siden mange har regnet med at spillet ville slippes i løpet av september.

Flere problemer

Utviklerne i Valve har hatt flere problemer i forbindelse med Half-Life 2. Blant annet ble kildekoden til spillet stjålet i fjor høst, og spredt på nettet. Dette, i tillegg til flere andre ting, har ført til flere utsettelser.

Selskapet har imidlertid startet å spre kodede versjoner av spillet allerede, via nedlastingsnettverket Steam. Dette gjør at man kan laste ned spillet allerede nå, men man får ikke aktivert spillet før man har kjøpt det etter den offisielle lanseringen.

Spørsmålet er om man nå må vente helt til november, siden spillet i praksis er ferdig allerede. Med mindre dette er et strategisk valg fra Valve for å komme nærmere julesalget.


Videoklipp fra Half-Life 2

(PC – 2004)

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Stikkord: pc, spilltester