Hopp til navigasjon Hopp til innhold
HP pavilion zx5000 (topp)

Høstens nyheter fra HP

I forbindelse med at HP i går presenterte sin nye PDA-mobil viste de også frem en rekke andre kule nyheter.

HP expansion base dv1000
HP viste i går frem nyhetene som kommer denne høsten for et samlet norsk pressekorps. Her var det LCD-skjermer, DVD-brennere, bærbare og stasjonære PC-er, samt nye PDA-er.

Elektronikk for forbrukerne

Den nye LCD-skjermen som selskapet viste frem i går vart meget stilig. Dette var en 23 tommers widescreen skjerm, som er klargjort for HDTV. Den har en oppløsning som er på 1920 x 1200, som er 230 % flere punkter enn det som er vanlig i typiske 23, 30 eller 42 tommers LCD- eller plasmaskjermer.

HP F2304, som skjermen heter, har imidlertid ingen TV-tuner innebygd. Den er spesiallagd til databruk. Den enorme oppløsningen fører nemlig til at TV-signalene er for dårlige.

– Vi vil imidlertid komme med LCD-skjermer og plasmaskjermer neste år, som har TV-tunere innebygd. Vi skal konkurrere med de store elektronikkselskapene, sier Tore Särelind, Area Category Manager i HP til ITavisen.no.

HP pavilion dv1000 entertainment notebook

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Spennende teknologi

I tillegg viste de frem et par DVD-brennere, samt noen nye stasjonære og bærbare PC-er. De presenterte samtidig den nye og stilige dockingstasjonen til sine bærbare PC-er, HP notebook expansion base xb2000.

HP kunne også presentere sin nye pavilion dv1000 bærbare underholdnings-PC. I tillegg til at den fungerer som en helt vanlig bærbar PC kan den også spille DVD-filmer og musikk (fra CD eller harddisk) uten at man starter PC-er. Den har også fjernkontroll og uttak for flere hodetelefoner.

De nye PDA-ene som ble vist frem heter iPaq rz1710, rx3715, hx4700 og h6340. De to første er for forbrukermarkedet og er blant annet ypperlige til kontroll av multimedia. Hx4700 er den kraftigste modellen som ble lansert, mens h6340 endelig er en iPaq PDA som også kan brukes som mobiltelefon.

Stikkord: laptop, lydogbilde, Maskinvare, Mobil