GTA San Andreas toppsak

Annonse


San Andreas-filmsnutt på nett

GTA San AndreasOppfølgeren til megasuksessene Grand Theft Auto III og GTA: Vice City er bare uker unna. De første filmsnuttene fra San Andreas er nå lagt ut på Rockstar Games’ hjemmesider.

Mer 90-tall

Denne gang spiller du unge Carl Johnson, som kommer hjem til fødebyen Los Santos i semi-fiktive San Andreas på 90-tallet. Hans mor har blitt myrdet, familien bryter sammen, og barndomsvennene roter bort livene sine. For å toppe det hele får Carl ufortjent skylden for et mord, og blir tvunget ut på gata i San Andreas for å ta kontrollen.

Mens Liberty City og Vice City fra de to forrige GTA-spillene var virtuelle storbyer av dimensjoner, blir San Andreas gjerne beskrevet som en «virtuell stat» – løst modellert på de mer kjente urbane delene av California.

Avstandene skal være lengre, omgivelsene mer varierte, men særlig er det de mange nye spilltekniske finessene som gjør at dette ligger an til å bli en av høstens godbiter; nå gis San Andreas-spillere nemlig anledning til å delta i innbrudd, drive-by shootings, og kjøre sykkel(!). Du må til og med sørge for spise riktig denne gangen, og ligge unna burgerkneipene hvis du ikke vil bli feit og lat.

Annonse


Kommer i oktober 2004.

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Grand Theft Auto: Vice City lanseres for Playstation 2 i oktober.

Du finner de nyåpnete San Andreas-sidene på www.rockstargames.com/sanandreas (direkte link til traileren HER).

Annonse