Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gi finger’n til Microsoft

Microsoft utstyrer høstens tastatur- og musmodeller med fingeravtrykkleser, skal man tro uoffisielle produktbilder som nå er ute på nettet.

fingeravtrykk
Microsoft har naturligvis et fullt spekter av nye tastatur og mus klar (kan vi noensinne få nok?) for høstsesongen. Det som angivelige er autentiske produktbilder er nå lagt ut på nettet.

Mest spennende er nok Wireless IntelliMouse Explorer with Fingerprint Reader Windows USB og Optical Desktop with Fingerprint Feature USB, som indikerer at Microsoft tar fingeravtrykkgodkjenning på alvor.

Måtte fjerne bilder

Microsoft selv har ikke offisielt bekreftet produktene, som ikke ventes før senere i høst.

Nettstedet ActiveWin.com var tidlig ute med saken, men så seg nødt til å fjerne produktbildene etter press fra Microsoft. Det samme har skjedd med mange andre nettsteder som har lagt de ut.

I skrivende øyeblikk kan du likevel fremdeles se bildene på www.ccw.com.cn.

Oppdatert: Microsoft har også vært i kontakt med ITavisen.no i forbindelse med denne saken, og har følgende offisielle kommentar fra Martin Munkner, nordisk markedssjef i Microsofts Home Products Division:

– Microsofts nye hardware portofolio presenteres 8. september. Det vil si at pressemateriale med korrekte produktbilder og informasjon først da vil være tilgjengelig. Inntil den tid oppfordrer vi alle om å ikke publisere tekster eller bilder som kun er basert på rykter. Dette er informasjon som ikke er offentlig tilgjengelig via Microsoft.

Stikkord: Maskinvare