Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny mobil fra Siemens

Siemens har nettopp lansert en ny mobiltelefon. CX70 er den første mobilen fra det tyske selskapet som støtter Push-to-Talk.

Siemens CX70
De fleste har hørt om Push-to-Talk, en type øyeblikkelig talebasert kommunikasjon over datanettet, som fungerer på samme måte som en walkietalkie. Siemens har endelig lansert en mobiltelefon som støtter dette, Siemens CX70.

Uheldigvis for både Siemens og brukerne har verken NetCom og Telenor oppgradert sine nett til å takle denne funksjonaliteten. Forhåpentligvis kommer dette om ikke så altfor lenge.

Bedre spill

I tillegg til støtte for Push-to-Talk (som Siemens av en eller annen merkelig grunn har kalt Push and Talk), har den også en skjerm med 65 000 farger og et VGA-kamera med opptil fem ganger digital zoom. Ikke overraskende har kameraet også mulighet til å ta opp små videosnutter.

Siemens CX70 har i tillegg en 3D Java-motor som gjør at spillene på denne mobiltelefonen kan bli mye bedre enn det normen er i dag. Mobilen har støtte for tre GSM-bånd og skal ha taletid på 330 minutter og standbytid på 300 timer. Det virker imidlertid som det er litt snaut med minne (bare 9,5 MB).

Det er ukjent både når Siemens CX70 kommer på markedet, og hvor mye den vil koste.

Siemens CX70

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Stikkord: Mobil