Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Netscape 6

Ny versjon av Netscape

Du trodde kanskje at nettleseren Netscape hadde lagt inn årene. Nå har imidlertid America Online sluppet en ny versjon av nettleseren.

Netscape 6
Tidligere i år kunne vi fortelle at America Online endelig skulle oppgradere nettleseren Netscape. Nettleseren har ikke være oppgradert siden juli i fjor, men har nå kommet i en 7.2-versjon, med en rekke forbedringer.

Flere forbedringer

Den nye versjonen av Netscape skal være basert på den åpne kildekoden til Mozilla 1.7, og skal også inneholde flere sikkerhetsoppdateringer. Netscape 7.2 gjør det også lettere å konvertere fra andre nettlesere, ved at den automatisk tar med seg innstillinger og favoritter.

I tillegg til disse tingene, er det også flere andre forbedringer. De nye funksjonene man får er blant annet bedre blokkering av popup-vinduer, passordadministrasjon, bedre synkronisering med Palm, Flash 7-støtte og raskere fremvisning av websider.

Les mer om den nye nettleseren på nettsidene til Netscape.

Stikkord: internett, programvare