Hopp til navigasjon Hopp til innhold
ILL: www.philips.com

iPod Mini-utfordrer fra Philips

De andre selskapene har skjønt at de må ha alternativer, dersom Apple ikke skal kapre hele markedet. Philips har derfor laget en utfordrer til iPod Mini.

ILL: www.philips.com
Philips HDD070 er et nytt alternativ for de som er ute etter en liten mp3-spiller. I størrelse kan den helt klart utfordre iPod Mini. Det samme kan den på vekt. Men allikevel er det ikke bare fryd og gammen.

Dårlig lagring

For lagringskapasiteten er et lite hinder, siden den er på kun 2 gigabyte. Dette er bare halvparten av kapasiteten til Apples populære spiller.

Ifølge Philips kan du ha opptil 1000 sanger på spilleren, men da vil kvaliteten være forholdsvis svak, så man må nok regne med at man bare får plass til halvparten, hvis kvaliteten er viktig.

Billigere enn iPod Mini

I motsetning til iPod Mini har imidlertid Philips HDD070 bedre batterikapasitet, samt at den har radio. Den kommer i fargene Snow White, Max Black, Hot Red og Cool Blue.

Ifølge TV2 Nettavisen skal spilleren ha en veiledende utsalgspris på 2 195 kroner. Apples iPod Mini har en utsalgspris hos Apple Store på 2 289 kroner.

Stikkord: lydogbilde, Maskinvare