Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nesten fastpris fra NetCom

Nok et nytt mobilabonnement ser nå dagens lys. NetCom innfører nå nemlig nesten fastpris på mobilen.

Det hadde vært overraskende om vi hadde gått en uke uten et nytt mobilabonnement her til lands. Vi blir ikke overrasket denne uken. NetCom har nemlig denne uken lansert NetCom Plenty, som gjør at man nesten har fastpris på mobilen.

Gjør det enklere

NetCom har lenge skrytt av at de vil gjøre det enklere og mer oversiktlig for kunden. Det nye abonnementet er akkurat i denne gaten. Abonnementet gjør at man med en fast pris i måneden får enten 500 (400 kroner) eller 1000 ringeminutter (750 kroner).

Dette abonnementet vil i likhet med SMSmania som selskapet lanserte i juni gi større forutsigbarhet i forhold til de månedlige mobilutgiftene. SMSmania ga kundene inntil 2000 meldinger i måneden, for bare 200 kroner.

Ifølge pressemeldingen fra selskapet skal dette abonnementet være det billigste på markedet, for de som ringer mer enn 12 minutter om dagen. Det er ingen annen månedsavgift forbundet med NetCom Plenty.

Følger etter

NetCom følger med dette etter morselskapet Telia, som i begynnelsen av sommeren lanserte Telia Unlimited. Dette abonnementet ga danske mobilbrukere ubegrenset ringetid, for 400 danske kroner i måneden.

– Slike fastprisavtaler har blitt svært populære i mange europeiske land. Jeg er sikker på at mange norske mobilbrukere også vil foretrekke denne betalingsformen, sier administrerende direktør Barbara Thoralfsson i NetCom.

Stikkord: Mobil