Pathway to Glory

Annonse


Demo av superspill til N-Gage

Pathway to GlorySpillet Pathway to Glory skal ifølge ryktene revolusjonere spillene på spillmobilen N-Gage fra Nokia. Dette eksklusive strategispillet med multiplayerfunksjonalitet skal utnytte teknologien i konsollen til det maksimale.

Last ned og spill

Ved å gå til nettsidene til spillet kan man nå laste ned en spillbar versjon av spillet. Spillet foregår på slagmarken under annen verdenskrig, og skal være historisk riktig.

Man må registrere seg på N-Gage Arena for å få lastet det ned, men det er noe alle som eier en N-Gage bør gjøre uansett. Etter nedlastingen må det overføres til et MMC-kort som kan puttes inn i spillmobilen. En enkel og ukomplisert affære som kun tar et par minutter.

Annonse


Her ser du skjermbilder av Pathway to Glory på N-Gage

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Blir suksess?

Vi har tatt en rask titt på spillet og det ser meget lovende ut. Spillet, som ikke vil komme på noen annen plattform enn N-Gage, kan forhåpentligvis føre til at Nokia får et «må-ha-spill», noe som har vært sårt savnet.

Pathway to Glory kommer ikke ut i endelig butikkversjon før i desember i år, men nå kan man i alle fall få prøvd det ut. På nettsidene kan man også se video av spillet, samt skjermbilder. Ønsker du heller å spille casino på nett har vi hundrevis av spill tilgjengelig.