Athens 2004 OL

Annonse


Se OL på mobilen

Athens 2004 OLNRK har kjøpt senderettighetene til OL i Athen, og vil bruke disse rettighetene til å sende rundt 300 timer med innhold fra lekene. De har også laget et eget magasin beregnet for mobilbrukerne.

Godt alternativ?

Dette magasinet vil være tilgjengelig på NetComs wapportal, og skal ifølge pressemeldingen fra selskapet, være et godt alternativ til å følge med på lekene, uten å måtte sitte foran TV-en eller PC-en.

– Mobilen blir en stadig viktigere nyhets- og underholdningskanal. Derfor er vi glade for å kunne tilby OL til våre mobilkunder på en enkel måte i samarbeid med NRK, sier markedsansvarlig Marijana Urosevic.

Høydepunkter for NetCom-kunder

Magasinet skal inneholde en rekke tjenester. Men det som er mest spennende, i tillegg til resultatservice, nyheter, sendeskjema, kjente profiler, resultatbørs og medaljeoversikt, er at man kan se levende bilder på en nyere mobiltelefon med videospiller.

OL-magasinet skal være tilgjengelig for alle mobilbrukere i Norge, men det er kun NetComs kunder som har muligheten til å se dagens høydepunkter fra NRK.

Annonse