Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Doom 3 toppsakbilde

Gjør Doom 3 bedre

Doom 3 krevere enorme ressurser fra maskinvaren. Derfor er det bra at noen forteller oss hvordan vi kan forbedre spillopplevelsen.

Doom 3
Doom 3 har endelig kommet på markedet, selv om det fremdeles er et par dager unna butikkene her til lands. Allikevel begynner det å strømme på med tips på hvordan man kan gjøre spillopplevelsen bedre.

Dette er essensielt, spesielt i forhold til dette spillet, siden Doom 3 tross alt er et av de meste krevende spillene noensinne.

Full oversikt

Koroush Ghazi hos TweakGuides.com har laget en meget stor og detaljert guide, for å optimalisere spillopplevelsen av Doom 3. Den går gjennom alt fra hvordan man kan få mest ut at operativsystemet og maskinvaren, til hvordan man setter opp spillet.

TweakGuides.com har også en rekke gode tips for hvordan man kan forbedre spillopplevelsen på andre spill, uten å måtte investere i en ny superdatamaskin. Blant annet er det guider for Far Cry, Battlefield 1942 og Unreal Tournament 2004, i tillegg til mange andre kjente titler.

Stikkord: Maskinvare, pc, programvare, spilltester, windows