Hopp til navigasjon Hopp til innhold
KDDI mobil (topp 1)

Se framtidas mobiltelefoner

Det japanske teleselskapet KDDI har hatt et designprosjekt for mobiltelefoner gående de tre siste årene. Resultatene kan du se her.

KDDI mobil 2
KDDI er et japansk teleselskap som ble startet på begynnelsen av 50-tallet. Ikke overraskende har selskapet etter hvert også begynt å konsentrere seg om mobiltelefoner. Ikke minst framtidas mobiltelefoner.

Designprosjekt

For tre år siden startet selskapet «au design project» for å finne ut hvordan mobiltelefoner folk egentlig ville ha.. To telefoner er allerede på vei til markedet, Infobar og W11K. Selskapet har imidlertid en rekke spennende modeller som for øyeblikket kun er prototyper.

Designprosjektet har benyttet seg av kunnskapene til flere kjente designere for å komme opp med godt design. Modellene er unektelig meget spennende og vil sannsynligvis komme i produksjon, mens andre ikke kommer til å ende opp noe annet sted enn på tegnebordet.

Her ser du prototypen på nye mobiler fra KDDI au design project

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Vil du se presentasjonen av designprosjektet, kan du gå til nettsidene til KDDI.

Stikkord: Mobil