Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Stol ikke på Trust!

Det skal mye til før et kamera får terningkast én. Svært mye. Men Trust 913 [email protected] Zoom kvalifiserer.

Kameraet ser ut som et iskaldt gufs fra 80-tallet. Apparatet er laget i sølvfarget plast, og føles billig når man holder i det. Hadde det bare stoppet der. Manglene ved Trust 913 [email protected] Zoom er nemlig svært omfattende. Dette kameraet bør du styre unna.

Skuffende

Flere av funksjonene er designet slik at apparatet rett og slett blir irriterende i bruk. Trust 913 [email protected] Zoom er tregt både i oppstart og under zooming. Zoomen er forøvrig kun digital.

Dessuten er utløserforsinkelsen så stor at du skal være heldig om du i det hele tatt får tatt ett eneste, skarpt bilde. Og liker du optisk søker, må vi dessverre skuffe deg igjen. Den finnes nemlig ikke.

Men kanskje kameraet har noen artige finesser eller funksjoner å by på? Nei. Du vil nok en gang bli skuffet. Menyvalgene og de tekniske mulighetene er mildt sagt begrensede. Fullstendig håpløst.

Fæle bilder

Kameraet henter seg heller ikke inn når det kommer til bildekvalitet. Bildene blir fryktelige. De evner overhodet ikke å gjengi fargenyanser og flyter tildels kraftig ut. Kameraet sliter også med svært tydelige stikk av magenta. Bildene blir bortimot lilla.

Det er mulig produsenten har tenkt seg et totalt strippet kamera til absolutt lavpris. Dette er imidlertid å trekke det for langt. Apparatet koster beskjedne tusen kroner. Det er det ikke verdt.

Trust 913 [email protected] Zoom

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Stikkord: digitalkamera, testprodukt