Cordless Desktop LX 501

Annonse


Nye tastatur fra Logitech

Cordless Desktop LX 501Forrige uke lanserte Logitech tre nye trådløse systemer med både tastatur og mus, Logitech Cordless Desktop LX 500, LX 501 og LX 300. Samtidig lanserte selskapet også et eget tastatur for multimediebruk, Logitech Media Keyboard.

Nye funksjoner

De nye produktene fra Logitech skal både være bedre ergonomisk sett, i tillegg til at det skal gjøre det enklere å kontrollere digital underholdning. Det nye designet inkluderer en rekke nye elementer:

  • Lavere tastaturhøyde og ingen høydeforskjell på tastene
    De nye tastaturene har en mye lavere profil. De er bare 22,3 mm i høyde når de plasseres på et flatt underlag. Tastaturene vil også ha Logitech Zero Degree Tilt, som gjør at tastene ligger på samme høyde. Dette skal føre til mindre belastning får håndleddet.

  • Tohånds navigasjon
    Både musen og tastaturet på de nye systemene vil ha flere nye funksjoner som vil gjøre belastningen på én hånd mye mindre. Bland annet vil det være hjul for scrolling både på tastatur og mus, samt Frem- og Tilbake-knapper for surfing.

    Annonse


  • Avansert mediakontroll
    Et område på toppen av tastaturene skal gi en komplett kontroll av digital media, som musikk, video og bilder. To av modellene vil også ha dedikerte knapper for opptak og CD-brenning. Applikasjonen MediaLife skal også gi ny tilgang til multimedieinnholdet på PC-en, og skal være synlig fra opp til 10 fot unna.

    Nytt design på funksjonstastene
    De nye funksjonstastene, som er runde, vil gi brukeren tilgang til å starte Office-applikasjoner, samt gi snarveier til å skrive ut eller lagre dokumenter. Flere av tastene vil også være programmerbare for annen bruk.

Logitech Cordless Desktop LX 501

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Hva med Norge?

Logitech Cordless Desktop LX500 og LX 501 vil være tilgjengelig i USA fra midten av august i år, og de har en veiledende pris på 79,95 dollar (550 kroner). Logitech Cordless Desktop LX 300 vil koste 59,95 dollar (413 kroner) når det dukker på det amerikanske markedet i midten av september.

Logitech Media Keyboard er det første produktet som dukker opp i USA, og det skal være tilgjengelig fra begynnelsen av august. Prisen på dette produktet skal være 29,95 dollar (206 kroner).

Det er ikke kjent når produktene vil være tilgjengelig på det norske markedet, eller hva prisen her eventuelt vil være.

Annonse