Fujifilm Finepix A330

Annonse


Nytt lavpriskamera fra Fujifilm

Fujifilm FinePix A330 er billigkameraet som er ment å skulle komme til unnsetning dem som allerede har brukt opp feriepengene, men som likevel trenger et digitalkamera til reisen.

Rimelig

Dette kameraet er et fotoapparat til skarve to tusen kroner, og gjør heller ingen anstrengelser for å skjule det. Førsteinntrykket er nemlig at kameraet er – ja, nettopp rimelig. Kamerahuset er laget i plast, virker forsåvidt robust men gir et litt «billig» inntrykk når man holder det.

På apparatets bakside er det plassert en LCD-skjerm på 1,5 tommer med en oppløsning på seksti tusen punkter. Menyene er enkle og greie å finne ut av, men knappene er litt snålt plassert og krever en viss tilvenning.

Når det kommer til hastighet, er kameraet temmelig tregt i oppstart, men raskere når det kommer til zooming og generell menynavigering.

Annonse


Akseptable ytelser

Det sier seg selv at et kamera i denne prisklassen ikke gir allverden av finesser og muligheter. Gjerne opplever man at mengden fasiliteter og funksjoner er begrenset, og at den tekniske ytelsen er begrenset. Det gjelder også Finepix A330.

Kameraet har 3,2 effektive megapiksler, 3x optisk zoom, anti-rødeøyne funksjon, og en nærgrense på 10 centimeter. Når apparatet koster knappe to tusen kroner, er dette definitivt akseptable ytelser. Særlig når kameraet også tar fine bilder.

Fujifilm FinePix A330

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Flotte bilder

Optikken på Fujifilm FinePix A330, kommer fra Fujinon. Kameraet har lyssterk optikk som faktisk tar meget gode bilder. Fargegjengivelsen er imponerende og kameraet gir også god kontrast. Ved gjengivelse av små detaljer, har kameraet imidlertid litt problemer, men ikke på langt nær så mye at det blir problematisk.

Totalt sett får du mye kamera for pengene her. To tusen kroner er tross alt ikke mye for et digitaltkamera, og i et Fujifilm FinePix A330 er mye kvalitet inkludert i kjøpesummen. Som et kamera for førstegangskjøpere, er dette apparatet vel verdt en titt.

Annonse