Grønn Xbox

Annonse


– Xbox skal knuse Playstation

Grønn XboxUnder et intervju med CNET News.com sa nylig administrerende direktør i Microsoft, Steve Ballmer at han tror selskapet sitt snart kommer til å stå på toppen av pallen når det gjelder konsoller.

– Vi taper kanskje penger fortsatt, men vi har gått fra å være ingenting til en viktig aktør med en helt annen strategi. Jeg vedder på at vi kan ta Sony når neste generasjon kommer, sa Ballmer.

Krigen begynner

Det er en stund å vente før dette kommer til å bli avgjort. Som vi har rapportert om tidligere kommer Sony sannsynligvis til å lansere en spillbar demo av PlayStation 3 under E3-messen i 2005. Sony venter allikevel ikke at maskinen er i hyllene før godt ut i 2006.

Microsoft har som mål å være først ute med neste generasjon, og mange regner med at selskapet kommer til å lansere Xbox 2 i september i år. Maskinen skal være i butikken i løpet av neste år.

Når det gjelder Nintendo har de også sagt at de vil lansere sin nye konsoll under E3-messen i 2005. Arvtakeren til Nintendo GameCube skal i likhet med Sony PlayStation 3 ikke være i butikken før i 2006.

Annonse