Sony Ericsson Z500i

Annonse


Mer nytt fra Sony Ericsson

Sony Ericsson Z500iUnder en stor presselansering i London i dag, torsdag, lanserte Sony Ericsson topptelefonen P910, samt en ny kameramobil, K500i, og to nye mobiler med EDGE-støtte, Z500i og S710a. I tillegg ble det også vist frem et nytt Bluetooth-headset og et bordstativ med høyttalere.

Nye telefoner

K500 i er en kameramobil, som er en ribbet versjon av K700i som har tatt markedet med storm den siste måneden. Den har det meste av funksjonalitet som storebroren har, men er utstyrt med litt mindre minne og den mangler radio. Allikevel har den såpass kult design og mye funksjonalitet at den nok blir en hit når den dukker opp i løpet av tredje kvartal.

Z500i er en ny foldetelefon fra Sony Ericsson. Den har Push-to-Talk-funksjonalitet og støtte for EDGE. Det kanskje mest spennende med denne telefonen er den eksterne skjermen med 4 096 farger, som kan brukes til å ta bilder med, samt at den kan vise frem bilder av de som ringer.

S710a er en mobiltelefon for det amerikanske markedet. Telefonen har støtte for EDGE og kamera med oppløsning på over én megapiksel, samt en fargeskjerm med 262 000 farger. Både denne telefonen og Z500i skal dukke opp i fjerde kvartal.

Annonse


Ekstrautstyr

De nye telefonene som kommer i løpet av året mangler heller ikke ekstrautstyr. Samtidig med lanseringen av telefonene slapp nemlig Sony Ericsson et nytt Akono Bluetooth-headset. Men det er ikke alt.

Det ble også sluppet et høyttalersett for kontorpulten, som også har mikrofon, slik at det enkelt kan brukes til å snakke med de på den andre enden. I tillegg kan Desk Speaker Stand CSS-25 lade opp telefonen, i tillegg til å synkronisere telefonen med PC-en.

Annonse