Mobil penger

Annonse


Fjerner telleskritt på mobil

Mobil pengerDet nye pristilbudet gjelder fra og med onsdag for samtaler til 4 millioner telefonnummer i Telias eget mobilnett. Kundene kan tegne abonnement frem til 31.august og prisene gjelder ett år frem i tid, ifølge Dagens Industri.

Tydelig trend

Tilbudet gjelder kunder som enten har abonnementet Telia Mobil 50 eller Telia Mobil 100. For en fast månedspris på 50 svenske kroner, får kunder ringe mobilsamtaler til andre Teliaabonnenter helt uten minuttavgift-døgnet rundt. En startpris på 50 øre er det eneste kundene betaler.

– Frie samtaler mot en fast månedsavgift er en tydelig trend på det svenske mobilmarkedet akkurat nå, sier Marie Ehrling, adm.dir. i Telia Sonera Sverige.

For abonnementene Telia Mobil 50 og Telia Mobil 100 kan kundene, for en fast månedsavgift på henholdsvis 90 og 170 kroner, ringe 50 respektive 100 frie samtaleminutter per måned til andre nett.

Annonse


Norske aktører drøyer

I Norge bekrefter ingen av de norske aktørene at de vil satse på slike abonnementer.

– Det er alltid vanskelig å si hva som vil komme fremover, men vi har ingen umiddelbare planer om noe slikt tilbud, informasjonssjef Espen Thuman-Johnsen i Telenor Norge til Nettavisen.

Netcom føler fortsatt ikke for å følge i morselskapets fotspor.

– Jeg finner ikke grunn til å bestride at slike abonnementer også kan komme til Norge. Foreløpig foreligger ingen konkrete planer fra vår side, men det er en av flere muligheter, sier informasjonssjef Guri Wormdahl i Netcom.

Heller ikke Chess eller Tele 2 har planer om å tilby et tilsvarende abonnement.

Annonse