Motorola A630

Annonse


Fet mobil fra Motorola

Motorola A630Motorola lanserte for en drøy uke siden sin eksklusive A630-modell, på en eksklusiv fest på taket til Hotel Gansevoort i New York, skriver MobilTracker. Denne telefonen er en telefon som kan åpnes i landskapsmodus, med et fullstendig tastatur.

Separate taster

Det som gjør dette tastaturet mer interessant enn hos andre lignende telefoner er at tastene sitter såpass langt fra hverandre. På andre telefoner med fullstendig tastatur er det vanlig at tastene sitter så tett at det blir vanskelig å bruke dem.

Ellers kan telefonen, som skal ha samme størrelse som en vanlig mobiltelefon, skilte med et VGA-kamera med fire ganger digital zoom og Bluetooth. Den har også støtte for tre GSM-bånd. Den interne skjermen har 65 000 farger og har en oppløsning på 176 x 220 punkter.

Windows på mobilen

Telefonen, skal ifølge en på nyhetsgruppen microsoft.public.smartphone, benytte seg av Windows Mobile 2003 som operativsystem. Dette kommer ikke som noen overraskelse, siden Motorola har valgt å bruke dette systemet i en rekke av sine kommende modeller.

Motorola A630 kommer tydeligvis først ut i USA, som et eksklusivt produkt hos Cingular Wireless, og er ventet å koste 300 dollar (2 000 kroner). Det er ikke kjent hvorvidt eller når den kommer til Norge.

Annonse