Office 2003

Annonse


Ny Office på vei?

Office 2003I en intern mail til hele Microsoft fortalte administrerende direktør Steve Balmer i går om hvilke utfordringer selskapet vil møte fremover. Samtidig kan han ha avslørt at en ny Office-versjon ikke er langt unna, skriver CNET News.com.

Kommer snart?

Tidligere har man regnet med at ny versjon av Office vil komme samtidig med den store omgjøringen av operativsystemet Windows, til Longhorn. Balmer hevdet at man har utsatt Longhorn for å lage det så bra som mulig, men at det i mellomtiden vil komme mye annet.

– Longhorn er et stort skritt fremover, men mellom nå og da vil vi ha Tablet PC, digital media, sikkerhetsfunksjoner i Windows XP SP2, og nye Office-funksjoner som vil overvelde kundene våre, skrev Balmer i e-posten.

Det er ikke helt klart hvorvidt det er snakk om en helt ny versjon av Office vil komme før Longorn, selv om Balmer refererer til neste versjon, Office 12, senere i e-posten. En representant for selskapet ville ikke uttale seg om saken.

Annonse


Problemer i paradis

Microsoft sliter ellers med de samme problemene som de fleste andre firmaer. Balmer hevder at selskapet må gjøre en bedre jobb med å overbevise kundene om at de nyeste produktene er verdt å ha. Selskapet jobber også hardt for å overbevise markedet om at Windows er bedre enn Linux.

– Vi bruker uavhengige undersøkelser fra Forrester Research, The Yankee Group, IDC, Giga, Bearing Point, og mange andre for å andre folks inntrykk av fordelene med Windows fremfor Linux, når det er snakk om den totale kostnaden, funksjonaliteten, produktivitetsfordeler, kundestøtte og sikkerhet, skrev Ballmer videre.

Annonse