Sony PSP

Annonse


Sony nekter på PSP-forsinkelse

Sony PSPAnalytiker PJ McNealy hos American Technology Research fortalte onsdag en rekke investorer at han tror at Sony ikke vil rekke å lansere PlayStation Portable i mars 2005, som planlagt. Sony har i ettertid holdt fast ved denne datoen for lansering i USA og Europa, skriver The Register.

Mangler verktøy

McNealy hevder for det første at spillutviklerne ikke får programmeringsverktøy til denne terminalen i tide for å bli ferdig med spill til lanseringen. Det andre problemet er visstnok at Sonys spillavdeling vil slite med å forhandle med andre avdelinger, som film og musikk. Dette vil føre til at annet innhold ikke vil være tilgjengelig.

Sony svarte på rapporten fra McNealy med å si at hos dem gikk ting «på skinner». De jobber etter planen og ingenting har endret på lanseringstidspunktet. På spillmessen E3 i år, sa Sony at PSP skulle lanseres i Q4 i år i Japan, og i Q1 i 2005 i Europa og USA.

Underholdningsgiganten Sony tok ikke opp noen av punktene fra McNealy, men fra andre kilder hevdes det at spillutviklere har nok komponenter til å jobbe med spill. Emulatorer tar for øyeblikket plassen til fysiske PSP-terminaler.

Annonse