Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mp3-spiller for treningen

Nå slipper du å ha både en treningscomputer og en mp3-spiller med deg på trening. En ny gadget fra Nike og Philips kombinerer de to.

MP3Run PSA 260
Philips og Nike har i samarbeid presentert en ny mp3-spiller, MP3RUN, som inkluderer målinger av løpehastighet og distanse. Dermed kan man kombinere muligheten til å trene og høre på musikk, uten en rekke terminaler rundt livet.

Via Bluetooth

Spilleren festes på armen, mens sensoren festes til skoen. Deretter overføres signalene trådløst via Bluetooth. Ifølge en pressemelding fra selskapene vil sensoren samle kontinuerlig informasjon om hastighet og distanse, som visstnok skal ha 99,6% nøyaktighet.

Man kan følge med på treningsutviklingen over høyttalerne. Når treningsøkten er over kan man få oppsummeringen om tempo og distanse presentert, enten via skjermen på spilleren eller over høyttalerne.

Med radio

MP3RUN har 256 MB minne, som gir opptil 125 melodier i WMA-format eller 60 i mp3-format. I tillegg har spilleren en innebygd FM-radio med ti forvalg. Det innebygde batteriet gir en driftstid på 10 timer, og kan lades opp.

Er det dårlige lysforhold kan spilleren tilby et blinklys. Den har også bakbelyst LCD-skjerm, fire EQ-innstillinger og Dynamic Bass Boost. MP3RUN vil være tilgjengelig i Norge i løpet av august og skal koste 3 150 kroner.

Stikkord: lydogbilde