Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny verdensrekord på SMS

Norske mobilbrukere har lenge vært raskest i verden på å taste SMS-meldinger. Nå er vi forbigått av en dame fra Singapore.

SMS vignett
I går slo en 23-år gammel dame fra Singapore verdensrekorden i å taste SMS-meldinger så raskt som mulig. Kimberly Yeo klarte å taste 26 ord på 43,24 sekunder for å komme seg inn i rekordbøkene til Guinness.

Teksten som Guinness World Records har bestemt at skal tastes for å slå verdensrekorden er: «The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.»

Nordmenn forbigått

Den tidligere rekordholderen var ifølge en pressemelding fra SingTel, som sto bak konkurransen, britiske James Trusler, som tastet de 160 tegnene på 67 sekunder. Imidlertid har flere nordmenn tidligere slått denne rekorden.

Tidligere i år skrev vi i ITavisen.no om Lise Asheim Pedersen fra Nordland som klarte å taste denne teksten på 57,09 sekunder. I november i fjor klarte også Helene Kahlbom fra Haugesund å slå rekorden til Trusler ved å taste teksten på 61,5 sekunder.

Premiene Kimberly Yeo fikk for å klare dette kunststykket var 17 500 Singapore dollar (omtrent 66 500 kroner), en topptelefon fra Nokia, samt et gratis SingTel Premium 1500-abonnement. Sistnevnte kan komme godt med. Yeo pleier å sende rundt 1500 meldinger i måneden.

Stikkord: Mobil