Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Velkommen til Forumet på ITavisen.no

Mange av dere har i lengre tid bedt om et skikkelig diskusjonsforum på ITavisen.no. Nå har vi endelig fått ut finger’n.

Forum skjermbilde
Kjære leser,

Vi har nå åpnet nytt diskusjonsforum på ITavisen.no.

Her kan du fritt diskutere teknologi og IT med andre lesere, dele erfaringer, be om råd og hjelp, og lufte dine synspunkter.

[ Klikk HER for å gå til Forumet ]

For registrerte lesere

For å delta i diskusjonen, må du først registrere deg som leser av ITavisen.no.

Det kan du gjøre ved å klikke på «Logg på» øverst til høyre på siden, rett under toppbanneren vår, eller velge «Pålogging» under «Lesersiden» i menyen i venstremargen.

Avatar

I forbindelse med åpningen av Forumet gir vi deg nå også anledning til å legge inn et lite ikon eller et bilde av deg selv. Bildet vil vises ved alle postene dine i Forumet, og når andre brukere trykker på brukernavnet ditt for å få mer informasjon om deg.

Du kan legge inn bildet under «Min Meny», som du finner i venstremargen. Er du pålogget vil du også kommet til menyen ved å trykke på brukernavnet ditt øverst til høyre på siden.

Velkommen!

Vi ønsker å holde diskusjonsforumet mest mulig fritt og åpent, men vil likevel gå inn og slette eventuelt upassende innlegg. Vi forbeholder oss også retten til å sperre tilgangen til lesere som misbruker tjenesten. Så lenge du opptrer høflig og viser god «netikette», burde altså alt gå i skjønneste orden 🙂

Med det erklærer vi Forumet på ITavisen.no for åpnet.

Vi ser frem til mange spennende debatter, og håper du vil ha glede av disse sidene!

[ Klikk HER for å gå til Forumet ]

Stikkord: internett